Hakemin kararları taraftarı çıldırttı!

Sakarya Süper Amatör A grubu 13. hafta karşılaşması Kışlaçayspor- Ferizli Karadenizspor karşılaşmasında Hakem Şuayip Yeşil’in skandal 5 kararı taraftarı çıldırttı.

Pazar günü Kışlaçay Arena Stadı'nda saat 14:00’de başlayan karşılaşma Ferizli Karadenizspor 5-4 galibiyet bitti.

Ferizli Karadenizspor’un 9 numaralı oyuncusu 5 gol den sonra taraftara dönüp sözleri ile Kışlaçay spor taraftarını kışkırttı, hakem bunu görmedi ve Şuayip Yeşil skandal kararlara imza attı.

Kışlaçay spor yönetiminden maçın orta hakemi Şuayip Yeşil’e büyük tepki yağdı. Kışlaçay Yönetimi açıklaması: “Yönetim olarak her zaman fair-play içinde tamamen futbolun ön planda olduğu şeffaf ilkeli bir şekilde bu bağlamda hizmet etmeye çalışıyoruz. Burada Ferizli Karedeniz’in galibiyetine gölge düşürmek istemiyoruz ama bizler hakemlerin tarafsızlık içinde adil olması istiyoruz.

Kışlaçay değil tüm spor kamuoyunda bu böyle olmalıdır. Vermiş olduğu penaltı 10 dakika kırmızı kart göstermiş ve 10 kişi mücadele eden takımımızı oyundan düşürmeye çalışmış ama oyuna daha çok asılan bir Kışlaçay karşısında farklı entrikalar yapmıştır. Geri pası rakipten geliyor kalecimiz eliyle tutuyor. Frikikten gol yiyoruz ofsayttan atılan goller tamamen bizim 90+5 de ofsaytla alakası olmayan golümüz engelleniyor. Bugün biz 10 gol atsakta 11ci golü bize attırmadan maçı bitiremeyecekti. Maçın hakemi İl Hakem Kuruluna bu hakem hakkında gerekli uyarıları yapacaz ve takipçişi olacağız. Bugün bizim canımız yandı, başka zaman da başka kulüplerin canları yanmaması adına bugün bu hakemin acil olarak düdüğü bırakması gerektiği tarafıyız.” ifadelerini kullandı.

16 Oca 2018 - 11:57 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.