Hacı adayları yolculuğa çıktı

Sakarya’daki hacı adayları grup grup Sakarya Büyükşehir Terminalinden İstanbul Atatürk Havalananına otobüslerle giderek, oradan da Suudi Arabistan'a Mekke’ye geçecekler.

Sakarya’da bulunan hacı adayları kutsal ‘Hac’ farizesini yerine getirmek için Suudi Arabistan’un Mekke Şehri’ne gitmeye başladılar.

Yaklaşık bir ay sürecek olan ‘Hac’ vazifesi için Sakaryalı hacı adayları bugün Sakarya Büyükşehir belediyesi Otobüs Terminali’ne gelerek otobüsler ile Atatürk Hava Limanı’na uğurlandılar. Hüznün ve sevincin yaşandığı terminalde 32 kafileye ait hacı adayları bir an önce ‘Beytullah’ı görmenin arzusu ile sevdikleri ile vedalaştılar.

Hacılar kurban bayramı sonrası 5 Eylül itibarı ile yeniden Türkiye’ye, Sakarya’ya dönüş yapacaklar.

17 Ağu 2017 - 12:53 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.