Gürses'i özür dilemeye davet etti!..

Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses’in sosyal medya hesabı üzerinden gazeteciye yaptığı hakaret üzerine SGC Başkanı Matur açıklamada bulundu.

Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Sezai Matur, Sakaryaspor Başkanı İsmail Gürses’in Sakarya Halk Gazetesi Spor Müdürü Ömer Gümüşel’e sosyal medyada küfür dolu ifadeyle hakaret etmesine tepki gösterdi.

Matur konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses’in Sakarya Halk Gazetesi Spor Müdürü Ömer Gümüşel’in sosyal medyada yaptığı yoruma küfür dolu bir ifadeyle karşılık vermesini üzüntüyle izledik.

Bu şehrin takımı olan Sakaryaspor’un başkanlığını üstlenmiş, hukukçu kimliği de olan İsmail Gürses’in bu tavrı kabul edilemez. Daha önce de spor muhabirlerine yönelik benzer bir tavrıyla bilinen Başkan Gürses’in, gece yarısı sosyal medyada yaptığı bu tür çıkışlar, ne kendine, nede Sakaryaspor’a bir fayda sağlar.

Lig'e hazırlanan Sakaryaspor’u çirkin polemiklerle kaybedecek zamanı ve enerjisi yoktur. Kulüp Başkanı İsmail Gürses varsa enerjisini kulübün geleceği için harcamasını ve Ömer Gümüşel’in şansında Sakarya spor basınından özür dilemesini bekliyoruz.

27 Tem 2017 - 16:44 - Medya



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.