Güllüce, Roman Mahallesini Ziyaret Etti

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, programın ardından Erenler ilçesinde kentsel dönüşümün uygulanacağı Yeni Mahallesini ziyaret etti.

Sakarya’da ziyaret ettiği kentsel dönüşümün uygulanacağı roman mahallesinde kahvehanede çay içip sohbet eden Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, “Üstünlük sadece Allaha olan bağlılıkta olur, onun dışında kimse kimseden üstün değildir” diye konuştu. Kendisini alkışlayan roman çocuklarınla da sohbet eden Bakan Güllüce, ‘büyüyünce başkan olacağım’ diyen küçük çocuğa “Seni Recep Tayyip Erdoğan gibi Cumhurbaşkanı yapalım” dedi.AK Parti Serdivan İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresine katılmak üzere Sakarya’ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, programın ardından Erenler ilçesinde kentsel dönüşümün uygulanacağı Yeni Mahallesini ziyaret etti. Kahvehanede roman vatandaşlarla çay içip sohbet eden Bakan Güllüce’ye Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ve Hendek Belediyesi Başkanı Ali İnci eşlik etti.Kahvehanede roman vatandaşlara hitap eden Bakan Güllüce, “Üstünlük sadece Allah’a olan bağlılıkla olur. Onun dışında kimsenin kimseden ne aşağısı olur, ne yukarısı olur. Bunu siyasi bir maksatla söylemiyorum, kalbi duygularımla söylüyorum. Çünkü bizim çok arkadaşımız, dostlarımız oldu, bizim inanç dünyamızda böyledir. Burada olmaktan çok hoşlandım. Siyasi bir maksatla gelmedim buraya, sırf sizi ziyarete geldim” diye konuştu.Kahvehane çıkışında kendisini alkışlayan roman çocuklarınla da sohbet eden Bakan Güllüce, ‘büyüyünce başkan olacağım’ diyen küçük çocuğa “Seni Recep Tayyip Erdoğan gibi Cumhurbaşkanı yapalım” dedi.Bakan Güllüce, ziyaretin ardından Sakarya’dan ayrıldı.

30 Kas 2014 - 19:22 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.