Güle oynaya Vatan görevine

Budaklar Mahallesi'nin asker adayı gençleri Hüseyin Çevikbaş ve Hüseyin Erginsoy için köy meydanında asker eğlencesi düzenlendi.

Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda vatani görevini yapacak olan Hüseyin Çevikbaş ile İzmir Narlıdere İstihkam Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığı'nda vatan görevini yerine getirecek Hüseyin Erginsoy için düzenlenen gecede sık sık 'Herşey Vatan İçin' sloganları atıldı.

1 Kasım'da birliklerine teslim olacak olan asker gençlerin babaları Yaşar Çevikbaş ve Emin Erginsoy, Vatan nöbeti için evlat yetiştirmenin gururunu yaşadılar.

Budaklar halkı, 'En büyük asker bizim asker' diyerek kutsal bir vazife için askere gönderdiği gençlerine Vatan görevinde üstün başarılar dilediler.

21 Eki 2018 - 14:32 - Magazin



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.