'Güçlü ve Sağlıklı Kadın, Sağlıklı Nesil'

Müftülük ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün ortak çalışması ile gerçekleştirilen “Güçlü ve sağlıklı kadın, sağlıklı nesil “ konulu seminer 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Sakarya İl Müftülüğü Konferans Salonunda gerçekleşti.

Düzenlenen konferansın açılış konuşmasını Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Yasemin Turan yaptı. Turan, “ Siz değerli misafirlerimize Müdür Bey’in selamlarını getirdim. Hepinizin kadınlar gününü tek tek kutlamamamı istedi. Bu kadar güzel bir günde, sizlerle olmaktan mutluluk duyarım.Şimdiden hepinizin kadınlar günü kutlu olsun” dedi. İl Müftü Yardımcısı Hatice Sümer ise, “bu semineri düzenlememizde emeği geçen herkese teşekkürlerimi borç bilirim. Bize verilen kadın bedeninin annelik gibi kutsal,yüce bir fıtratta yaratılmıştır. Biz ne kadar güçlü ve ülkemize , dinimize saygılı ve sevgili yaşarsak çocuklarımızı da öyle yetiştiririz.Herkesin kadınlar günü kutlu olsun” diye konuştu.

LAZER TEDAVİSİ

Kadınlar gününe özel sinevizyon gösterisinin ardından konuşan Özel Beyhekim Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr.Gülten Demirsoy Lazer Cihazı ile yapılan Tedavi Yöntemleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Dinleyicilerden gelen soruları yanıtlayan Demirsoy: “Başımıza gelen hastalıklara veya farkettiğimiz en ufak rahatsızlığa lütfen kayıtsız kalmayalım. Lazer tedavisi bir ameliyat değildir, 15-30 dakika arası süren ağrısız ve acısız bir operasyondur” dedi.

MEME KANSERİNDE ERKEN TANI

Demirsoy’un ardından konuşan Beyhekim Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Zahide Kurt, Meme Muayenesi ve Meme Kanserinde Erken Tanı ile ilgili olarak, “ Elle muayene yaparak kendiniz bir kitle olup olmadığını anlayabilirsiniz.Meme kanserinde erken tanı çok önemlidir” diye konuştu. Op. Dr. Kurt daha sonra katılımcıların sorularını cevaplandırdı.

09 Mar 2018 - 12:39 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.