Grup İmera Sakarya'da coştu, coşturdu

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Kasım Kültür Sanat Etkinlikleri Karadeniz müziğinin sevilen gruplarından İmera konseri ile devam etti.

Sakarya Üniversitesi Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen konsere çok sayıda dinleyici katıldı. Grup İmera; konserde sevilen şarkılarının yanı sıra, kendilerine has yorumları ile seslendirdikleri eserlerden oluşan geniş bir repertuarı Sakaryalıların beğenisine sundu.

Üstün sahne performansı ile salonu dolduran müzikseverlerin büyük beğenisini kazanan Grup İmera, konserin sonunda uzun süre ayakta alkışlandı.

14 Kas 2017 - 15:43 - Magazin



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.