Göreve devam eden Ankara'ya çağırılmayacak.

AK Parti İlçe başkanlıkları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. 8 Kasım 2014’de Geyve ile başlayacak ilçe başkanlıkları için partide adeta herkes nefeslerini tutuyor.9 Kasım’da Hendek’ de olacak İlçe Başkanlığı için iki adayın çıkması bekleniyor.

AK Parti İlçe başkanlıkları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. 8 Kasım 2014’de Geyve ile başlayacak ilçe başkanlıkları için partide adeta herkes nefeslerini tutuyor.

9 Kasım’da Hendek’de olacak İlçe Başkanlığı için iki adayın çıkması bekleniyor. Ancak, herkesin tüm partinin merakla beklediği aday Adapazarı İlçe Başkanlığı.

Mevcut Başkan Mustafa Ak, Adapazarı İlçe Başkanlığı’na yeniden aday gösterilecek mi? Gösterilmeyecek mi? Soruları akıllarda dursun, mevcut adayların yeniden gösterilmeleri halinde, Ankara’ya çağırılmayacağı söylendi.

06 Kas 2014 - 20:59 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.