GoodYear'daki vurgunla ilgili Emniyetten açıklama

GoodYear Fabrikası’nda meydana gelen ve DİSK’e bağlı Lastik İş Sendikası Genel Başkanı Abdullah Karacan’ın ölümü, 2 sendikacının yaralanması ile ilgili açıklama yapıldı.

Sakarya Valiliği, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü’nün konu ile ilgili açıklaması şu şekilde;

DİSK’e bağlı Lastik İş Sendikası Genel Başkanı Sayın Abdullah KARACAN, 13/11/2018 günü saat 12.00 sıralarında, İlimiz Arifiye ilçesi Goodyear Lastik Fabrikası bahçesinde bulunan sendika temsilciliği binasında, ateşli silah ile başından vurularak kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kurtarılamayarak maalesef hayatını kaybetmiştir.

Yanında bulunan aynı sendikanın Mali Sekreteri Mustafa SİPAHİ ile Sendika Temsilcisi Osman BAYRAKTAR’da hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmışlar aynı hastanede tedavi altına alınmışlardır.

Yapılan olay yeri incelemesi ve tahkikatlar neticesinde; olayı gerçekleştiren şahsın Goodyear Lastik Fabrikasında işçi olarak çalışan S.U. olduğu, şahsın işyerindeki görev yeri değişikliği nedeni ile sendika yetkilileri ile tartışma yaşadığı, çıkan kargaşa sırasında Genel Başkan Abdullah KARACAN’a ait taşıma ruhsatlı silahı alarak olayı gerçekleştirdiği anlaşılmıştır.

Şüpheli S.U. olayda kullandığı silahla birlikte bindiği ticari taksi ile kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanmıştır. Olayla ilgili çok yönlü tahkikat devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

13 Kas 2018 - 20:31 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.