Girişimcilik İçin Protokol İmzalandı

Başkan Süleyman Dişli ve Sakarya İşletme Geliştirme Merkezi Müdürü İsmet Yıldız arasında Girişimcilik Kursu protokolü yapıldı.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Sakarya Hizmet Merkezi Müdürü İsmet Yıldız arasında Girişimcilik Kursu protokolü yapıldı. Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve Sakarya İşletme Geliştirme Merkezi Müdürü İsmet Yıldız arasında yapılan protokolle, Bilgi Evi’nde verilecek olan Girişimcilik Kursu 3 Kasım’da başlayacak. Kurs sonrası sertifika almaya hak kazananlar KOSGEB’e başvuru hakkı kazanacak. Başvurularda plana dökülerek hazırlanan projeleri destekleyeceklerini ifade eden (KOSGEB) Sakarya Hizmet Merkezi Müdürü İsmet Yıldız, “Sakarya’da KOSGEB hizmet anlamında oturmuş durumda. Ciddi başvurular almış durumdayız. Bu güne kadar Sakarya’da 250’si kadın girişimci olmak üzere 500 girişimci KOSGEB’ten yararlandı. Sakarya bu anlamda çok yol kat etti. İlçelere kadar ulaştık. Şimdi köylere kadar yaygınlaştırmayı amaçlıyoruz. KOSGEB’in bir başlangıç sermayesi gibi girişimcilere desteği olacak. Sakarya’daki gidişat bizleri sevindiriyor. Adapazarı Belediye Başkanımız Süleyman Dişli de, her zaman yanımızda oldu. Kendisine gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum”dedi. Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, “KOSGEB’le Sakarya’da ortak çalışmalarımız oldu. İş kuracak olanlara büyük fırsat. Hazırlayacakları projelerle kurs sonrası hak kazananlar kendiişlerini kurabilecek. Şimdiden tüm girişimcilerimize hayırlı olmasını diliyorum”dedi.

15 Eyl 2014 - 18:44 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.