Geyve parkı elden geçiriliyor

Alt yapısı tamamlanan, yolları asfaltlanan Geyve’ye şimdi de havuzlu park geliyor. İlçe merkezinde ki belediye parkının çehresini değiştirecek proje ihaleye çıkıyor.

Geyve ilçe merkezinde ki belediye parkı tepeden tırnağa yenileniyor. Havuzu, dinlenme alanları, cafe-restoranı ve oyun alanlarıyla ilçe halkına hizmet verecek proje için 8 Aralık’ta ihale yapılacak.

Geyve’nin en iyiye layık olduğunu belirten Belediye Başkanı Murat Kaya “İlçemizin alt yapı, yol gibi eksiklerini büyük ölçüde tamamladık.

Söz verdiğimiz gibi Geyve’de kimse çamura basmayacak. Şimdi ilçe halkının buluşma noktası olacak, huzurun adresi diyebileceğimiz bir tesisi hizmete almak için ihaleye çıkacağız” dedi.

CANLILIK GETİRECEK

Başkan Kaya projenin ilçe merkezine canlılık getireceğini belirterek “Geyve Belediye Parkının mevcut haliyle artık misyonunu tamamladığını düşünüyoruz. İlçede yaptığımız istişareler sonucunda projemizi detaylandırdık. Her metrekaresini değerlendirebilmek için titizlikle çalışıldı.

Vatandaşımızın keyifli vakit geçirebileceği bir alan oluşturmak için parkı tepeden tırnağa yeniliyoruz. İhalenin ardından hemen yer teslimini yapıp, bahar dönemiyle birlikte hemşehrilerimizle havuz başında çayımızı içmek istiyoruz. Yeni projemiz hayırlı olsun” dedi

24 Kas 2017 - 16:33 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.