Geri sayım başladı tempo arttı!

Adapazarı pancar Ekicileri Kooperatifi’nin 27 Haziran’da yapılacak olan genel kuruluna sayılı günler kala Ahmet Aya ve ekibi tempoyu arttırdı. Ferizli, Geyve, Pamukova ve Akyazı ilçelerinde birçok köy gezen Aya, gittiği her köyde büyük ilgi ile karşıland

KOOPERATİFİN SAHİBİ BİZLERİZ

Son yıllarda kooperatiften hizmet alamamaktan yakınan çiftçiler, faizlerin yüksekliğinden de yakındı. Aya’nın yönetim kurulu başkanlığı döneminde güzel hizmetler aldıklarına dikkat çeken çiftçiler,“Kooperatifin görevi bizlere en uygun fiyatlarla hizmet etmek değil mi? Biz aradığımız her şeyi kooperatif satış mağazalarında bulamadığımız gibi, birde aldığımız ürünleri yüksek faizlerle geri ödüyoruz. Bu kooperatifin sahibi biz çiftçileriz. Yönetimler gelip geçici, biz kalıcıyız. Biz, bizlere hizmet edecek, bizleri ezdirmeyecek, bizleri sıkıntıya sokmayacak yönetimler istiyoruz” dediler.

“ÇİFTÇİLERİMİZİN GÜVENİNİ KAZANMIŞIZ”

Aya’ya açık destek veren çiftçiler, Aya’nın yeniden kooperatifin başında olmasını istediklerini dile getirirlerken, Aya gördüğü bu ilgi karşısında duyduğu memnuniyeti dile getirdi. “ Demek ki biz zamanında gerçekten iyi hizmetler vermişiz” diyen Aya, “Çiftçimizin güvenini kazanmışız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır sözümü yeniliyorum. Çiftçilerimizin menfaatine olan yeni projelerle yola çıktık. Geriye dönük borçları yapılandıracak, dışarıya göre yüzde 10 ıskontolu gübre satışı yapacak, yeni fabrikalar kurarak, kooperatifimize yeni gelir kapıları kazandıracağız. Hizmet bizim adımız. Çiftçilerimize hak ettikleri en iyi hizmeti, yeni oluşturduğumuz güçlü yönetimimiz ile yine biz vereceğiz” şeklinde konuştu.

OSMANELİ VE MUDURNU

APEK üyelerinin yoğun olduğu Osmaneli ve Mudurnu bölgesinde de yoğun bir ekip çalışması yürüten Ahmet Aya, “Ekibimiz, her yerde köy köy, mahalle mahalle geziyor. Kooperatif üyesi çiftçilerimize tek tek ulaşıyor, birebir çalışma yapıyor. Bunun yanında Tarım Kredi Kooperatifleri, muhtarlar, ilçe tarım müdürlükleri, siyasi parti temsilcilerini de ziyaret ederek desteklerini alıyor. Her bölgeyi temsil eden yönetici arkadaşlarımız ile çıktığımız bu hizmet yolunda, Allahın’ın izni ile göreve yeniden geleceğiz” ifadelerine yer verdi.

23 Haz 2018 - 15:47 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.