Geri dönüşümcüler bakın neye hazırlanıyor

S. S. Sakarya Geri Dönüşümcüler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi 2018 yılı Olağan Mali Genel Kurulu’nu Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirdi.

S. S. Sakarya Geri Dönüşümcüler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi 2018 yılı Olağan Mali Genel Kurulu’nu Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirdi.

Mali Genel Kurul Toplantısı Kooperatif Başkanı Sabri Erol ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Gün, Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Sezer, SATSO Meclis Üyeleri; Ekrem Kayasan ve Hasan Çakır ile kooperatif üyeleri iştirak etti.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kooperatif Başkanı Sabri Erol geridönüşümcüler olarak kümelenme çalışmalarına hız vermek istediklerini dile getirerek “ Sektör temsilcileri olarak kümelenip bir sanayi bölgesinde ortak alanda faaliyet göstermek istiyoruz. Sektör birliği oluşturarak düzenli bir şekilde mesleğimizi ifa etmek adına Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın desteğini de yanımıza alarak çalışmalarımızı hızlandıracağız”

Mesleğin kurallarına uygun bir şekilde yapılabilmesi için düzenli bir alanda faaliyet göstermemiz gerekiyor. Geri dönüşümcülerin alması gereken Kalite Standartları ilgili belgeler var. Ancak firmalarımızın bulunduğu koşullar itibariyle alamıyoruz. Mevcut alanlarımız itibariyle mal alım satımlarında sıkıntılar yaşıyoruz. Bu sorunlarımızın çözülmesi için uygun bir alanda firmalarımızın faaliyet göstermesi gerekiyor. Geri dönüşüm sektörüne genel çerçeveden baktığımızda günümüzde insan dışında her şey geri dönüşebiliyor. Bu anlamda katma değeri yüksek ve olmazsa olmaz bir sektör. Bu konuda her kesimin duyarlı ve bilinçli bir şekilde hareket etmesi gerektiğini düşünüyoruz. Kümelenerek çalıştığımız takdirde mesleğin hak ettiği seviyelere geleceğine inanıyoruz” dedi.

Toplantıda konuşan SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Gün "SATSO Yönetim Kurulu olarak planladığımız öncelikli çalışmalar arasında geri dönüşümcülerimizin sorunlarının çözümü yer alıyor. Bu konuda Valilik ve Büyükşehir Belediyesi nezdinde yaptığımız girişimler neticesinde kurumlarımızın da işbirliğinde hızlı bir şekilde çalışmalarımıza başlayacağız.” dedi.

Başkan Yardımcısı Gün ayrıca, geridönüşüm faaliyetleri ile iştigal eden firmaların kümelenmesi için SATSO’nun her zaman destek olacağının da altını çizdi.

23 Haz 2018 - 19:12 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.