Genel Müdür Bilgili'den Sakarya ziyareti

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim Genel Müdürü Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili, İlköğretim Haftası açılışı dolayısıyla Sakarya'ya gelerek çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Özel Eğitim İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanı Ramazan Barın ile Araştırma-Geliştirme ve Projeler Daire Başkanı Ertan Göv'ün eşlik ettiği ziyaret kapsamında Genel Müdür Bilgili bazı okulları gezerek, öğretmenler, veliler ve öğrencilerle görüştü.

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ve milli eğitim yöneticilerinin ev sahipliğinde ilköğretim haftası açılış programına katılan Genel Müdür ve Daire Başkanları, Serdivan'daki Şehit Ali Borinli Özel Eğitim Okulu ile Adapazarı Abalı Mahallesinde bulunan otistik çocukların eğitim gördüğü Sakarya Ticaret Borsası Özel Eğitim Uygulama Merkezi'ni ziyaret ettiler.

Okul ziyaretlerinde veliler, öğrenciler ve öğretmenlerle ayrı ayrı görüşen MEB Özel Eğitim Genel Müdürü Prof.Dr. Ahmet Emre Bilgili, bakanlığımızın özel eğitime ayrı bir önem verdiğini ifade ederek, buradaki çocuklara özveriyle hizmet veren öğretmenlerimizi başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Okul ziyaretlerinin ardından ilçe milli eğitim müdürleri ve okul müdürleriyle de ayrı toplantılar düzenleyen Genel Müdür Bilgili, Sakarya'daki eğitim çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, yeni eğitim öğretim yılının milletimize, ülkemize ve tüm eğitim camiasına hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Özel Eğitim Genel Müdürü Bilgili, ziyaretleri esnasında görüştüğü öğretmenlere, velilere, öğrencilere, ilçe müdürlerine ve okul müdürlerine Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un ifadesiyle 'Ziya Hocanın' selamlarını iletti.

18 Eyl 2018 - 12:38 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.