Gençilk ecdadına yürüyor

Gençlik ve Spor Bakanlığınca 81 İlde Sarıkamış harekatında şehit olanlar için yürüyüş düzenleniyor.

İlimizde de Sarıkamış harekatının 103. Yılında Sarıkamış dağlarında şehit olan dedelerimizi ve onların nezdinde tüm şehitlerimizi yad etmek amacıyla , Sakarya Gençlik Merkezi Adapazarı'nda yürüyüş gerçekleştirecek.

7 Ocak 2018 Pazar günü saat 09:45’de Adapazarı Olimpik Yüzme Havuz’unda toplanacak olan gençler , saat 10:00’da yürüyüşe başlayacaklar.

Çark caddesi, Bulvar , Yeni Camii, Palmiye Caddesi güzergahından geçip, Yorgalar Mezarlığına gelecek olan gençler, burada Şehitler için yapılacak olan Saygı Duruşu, İstiklal Marşı , günün anlamını belirten ile konuşmalar ve Kuran-ı Kerim tilaveti ve dua programına katılacaklar.

Gençlik Merkezi yönetimi tarafından etkinliğe katılanlara bayrak, bere, atkı ve eldiven gibi hediyeler verilecek. Program bitiminde ise çorba ikramı yapılacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ; Fedakar ecdadımıza vefa borcunu hisseden tüm Sakaryalı hemşehrilerimizi yürüyüşümüze bekliyoruz. “ dedi.

Gençlik Merkezi Liderleri de Sarıkamış yürüyüşü öncesinde gazilerimizi ve şehit ailelerini, bisiklet derneklerini ve Erenler ilçesinde bulunan liselerin, Okul Temsilcileri ile bir araya gelerek, başta Sarıkamış yürüyüşü ve diğer kültür sanat yarışmaları hakkında bilgilendirip okul arkadaşlarının da faaliyetlere katılımlarını için davet ettiler.

05 Oca 2018 - 11:36 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.