Genç yaşta ölen Emin gözyaşlarıyla uğurlandı

10 sınıf öğrencisi Muhammet Emin Özkan duş aldığı sırada kalp krizi geçirerek hayata gözlerini yummuştu. Emin bugün ebediyete uğurlandı.

Sakarya’nın Kaynarca İlçesi Karaçalı Köyü bugün her zamankinden daha dramatik bir cenazeye ev sahipliği yaptı.

Anadolu Teknik Programı 10. Sınıf Makine Bölümü Öğrencisi Muhammet Emin Özkan gerek sınıftaki arkadaşları, gerekse okuldaki tüm öğretmenler tarafından sevilen sayılan dürüstlüğü ve ahlaklı kişiliği ile takdir edilen bir öğrenciydi.

Özel bir yurtta kalıyordu Muhammet Emin Özkan, duş alırken kalp krizi geçirerek olduğu yere yığılan ve arkadaşları tarafından hastaneye kaldırılmasına rağmen yaşama tutunamayarak hayatını kaybetti.

Muhammet Emin için bugün ebediyete uğurlama merasimi vardı. Kaynarca İlçesi Karaçalı Köyü’nde ikindi namazına müteakiben kılınan cenazede imam, genç herkesin sevdiği genç için helâlık istiyordu.

Duygu sağanağının sel olduğu cenaze namazına ise Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu,İMKB Sakarya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Çetin Turhan, Milli Eğitim Müdürlüğündeki şube müdürleri, okul müdürleri, idareciler, öğretmenler ve Muhammet Emin’in okul arkadaşları ile köy halkı katılmıştı.

Kılınan cenaze namazı ardından genç yaşta kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Muhammet Emin Özkan gözyaşları arasında ebedi istirahatgahına konulmuştu. Okunan Kur’an ve yapılan duaların ardından gözü yaşlı yakınları Muhammet Emin Özkan’a dua etmekteydiler.

Allah Muhammet Emin Özkan’a Rahmet, kederli yakınlarına, eğitim camiasına sabırlar versin.

11 Oca 2017 - 22:18 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.