Genç Judocular kürsüye çıktı

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 2018-2019 Okul Sporları faaliyet programında yer alan okullararası Gençler (kız-erkek) Judo İl Birinciliği müsabakaları sona erdi.

Sakarya Spor Salonundaki Judo Branş Antrenman Salonunda gerçekleştirilen müsabakalara 15 okuldan, erkekler 19, kızlar kategorisinde 19 olmak üzere toplamda 38 sporcu, Gençler Judo İl Birinciliği için kıyasıya mücadele ettiler. Müsabakalar sonunda dereceye giren sporcular İlimizi grup müsabakalarında temsil etmeye hak kazandı.

Müsabakalar sonunda dereye giren sporculara madalyalarını Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, GSİM Spor Şube Müdürü Murat Acar , Judo İl Temsilcisi Bayram Akdemir ve antrenörler takdim etti. Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, müsabakalara katılan tüm sporcuları tebrik etti ve İlimizi grup müsabakalarında temsil edecek olan sporculara başarılar diledi.

07 Ara 2018 - 10:57 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.