Geleneksel sünnet şöleni kayıtları başladı

Adapazarı Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışı ile geleneksel hale getirdiği 2018 yılı toplu sünnet şöleni kayıtları başladı.

Adapazarı Belediyesi tarafından bu yıl 15.’si düzenlenen geleneksel sünnet şöleni kayıtları devam ediyor.

İlçedeki çocuklara yönelik düzenlenen toplu sünnet şöleninde bu güne kadar birçok çocuğu uzman hekimler tarafından sünnet ettiren Adapazarı Belediyesi yeni dönem kayıtlarının tamamlanmasından bir süre sonra çocuklara sünnet kıyafetlerini dağıtacak.

Sünnet Şöleni’ne kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar İkametgah Belgesi ve Nüfus Cüzdanı ile Adapazarı Belediyesi Güneşler Ek Hizmet Binası’nda bulunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne müracaat edebilecek.Yapılan başvuruda 6-14 yaş arası çocukların kayıtları alınacak.

3 Ağustos Cuma günü mesai bitiminde sona erecek olan kayıtlar için bugüne kadar 60 çocuk başvurdu. Sünnet şöleni 17 Ağustos Cuma günü Çark Mesire Düğün Salonunda yapılacak.

İHA

23 Tem 2018 - 13:18 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.