Geleceğin Sakarya’sını inşa ediyoruz

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehrin farklı noktalarında esnaf ziyaretleri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

İlk olarak Şemsiyeli Park’ta vatandaşlarla birlikte çay içen Başkan Toçoğlu, ardından Orhan Cami Meydanı ve Uzunçarşı’da esnaflara bereketli kazançlar temennisinde bulundu.

Katılımcı belediyecilik anlayışı

Başkan Toçoğlu, “Yeni bir haftanın ilk gününde esnaflarımızı ziyaret ettik, vatandaşlarımızla bir araya geldik. Orhan Cami Meydanı ve Uzunçarşı’da esnaflarımıza hayırlı ve bereketli kazançlar diledik. Şemsiyeli Park’ta vatandaşlarımızla çay sohbetinde buluştuk. Birlikte Sakarya’yı paylaştığımız hemşehrilerimizin görüşleri bizler için çok değerli ve önemlidir. Belediyecilik anlayışımızda da vatandaşlarımızla birlikte katılımcı bir yol izliyoruz. İnşallah bu anlayışla şehrimize hizmet sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Sakarya için hareket ediyoruz

Esnaf ziyaretlerinin ardından değerlendirmelerini paylaşan Başkan Toçoğlu, “Sakarya’da oluşturduğumuz birlikteliği hamdolsun şehrimizin her bir köşesinde hissediyoruz. Siyasilerimizle, üniversitemizle, iş dünyamızla, STK’larımızla, esnaflarımızla birlikte şehrimizin geleceği için birlikte hareket ediyoruz. Yenilikleri takip ederek, Sakarya’yı hep birlikte daha güzele, daha iyiye hazırlayacağız. Tek düşüncemiz Sakarya’dır, hemşehrilerimizdir” dedi.

Yatırımlarımız Sakarya’nın geleceği için

“Şehrimizin sadece bugününe değil, geleceğine yönelik adımlar atıyoruz. Projelerimizi bir bir tamamlıyor, hemşehrilerimizin kullanımına sunuyoruz. Altyapı, çevre, ulaşım, spor gibi başlıklarda yatırımlarımız mevcut. Bizim tek derdimiz bu şehre hizmet etmek. Sakarya’yı yeşil alanlarıyla, çevresiyle, doğal güzellikleriyle, yatay mimarisiyle, estetiğiyle geleceğe taşıyacağız. İnşallah ilkelerimizden ayrılmadan çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz” dedi.

27 Ağu 2018 - 16:01 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.