Geleceğin Bilim İnsanları için Laboratuvar Desteği

Sapanca Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri, ‘Sosyal Sorumluluk Yönetimi Dersi’ kapsamında Sapanca-Kurtköy Bilgin Özkaynak İlk ve Ortaokulu’nun fen laboratuvarının onarımını yaptı ve eksiklerini tamamladı.

Sapanca Belediyesi ve bölge esnafının katkılarıyla ve proje ekibi öğrencilerinin çalışmaları sonucu yenilenen fen laboratuvarı, Sapanca Kurtköy Bilgin Özkaynak Okulu’nda düzenlenen törenle açıldı. Törende Sapanca MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Erdinç Cesur, Öğr. Gör. Servet Sezgin, Bilgin Özkaynak Okulu Müdür Yardımcısı Hasan Balta, öğretmenler ve öğrenciler hazır bulundu.

Açılış konuşmasını yapan Sapanca MYO Müdür Yardımcısı Erdinç Cesur, geleceğin Türkiye’sini yapılandıracak öğrencilerin tam donanımlı laboratuvarlardan geçmesi gerektiğini söyledi. Bilim insanı olma yolunda uygulama imkânlarının ve fırsatlarının en iyi şekilde verilmesinin şart olduğunu dile getiren Cesur, laboratuvarın yenilenmesinde katkıda bulunan kurum ve kişilere de teşekkür etti.

Bilgin Özkaynak Okulu Müdür Yardımcısı Hasan Balta, laboratuvarın eksiklerinin giderilmesinde çalışan proje ekibi öğrencilerine, proje danışmanları Halkla İlişkiler Bölüm Başkanı Dr. Yakup Köseoğlu ve Öğr. Gör. Servet Sezgin’e şükranlarını sundu. Öğr. Gör. Sezgin, Sosyal Sorumluluk Yönetimi dersinin amacının topluma hizmet ve fayda sağlayan, farkındalık yaratan projelerin gerçekleştirilmesi olduğunu, diğer bir yararının da Halkla İlişkiler bölümü öğrencilerinin uygulamada tecrübe kazanmaları olduğunu söyledi.

17 May 2016 - 14:12 - Bilim & Teknoloji



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.