FSAL' da meslekler tanıtılıyor

Figen Sakallıoğlu Anadolu Lisesinde; öğrencilerin meslekleri tanımalarına, hedef belirlemelerine ve belirledikleri hedeflere ulaşmak için motivasyonlarının artırılmasına yönelik geleneksel FSAL Kariyer Günleri etkinliğinin 2. haftası tamamlandı.

Bu kapsamda; Tıp Hekimliği, Eczacılık, Hukuk ve Yöneticilik meslek tanıtım seminerleri gerçekleştirildi.

Etkinliklerde; Tıp Hekimliği tanıtımında Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Uzmanı Dr. Melih Demir, Eczacılık alanında Eczacı Gökberk Karabay, Hukuk alanında Avukat Asena Alpaslan Burak, Yöneticilik alanında Başak Traktör Türkiye Satış Direktörü Murat Yamak öğrencilerle biraraya gelerek mesleklerinin tanıtımını yaptılar.

FSAL Müdürü Özer Yüksel; "Öğrencilerimizle, meslek gurupları temsilcilerinin gerçekleştirdikleri söyleşilerin, öğrencilerimizin hayatlarına yön verebilme bağlamında çok önemli olduğunu düşünüyoruz.

Son derece samimi ve verimli geçen söyleşiler sonucunda, öğrencilerimizin geleceğe yönelik hedef belirleme konusunda, ufuklarının açıldığını ve bu durumun motivasyonlarının güçlenmesine katkı sağladığını gözlemliyoruz.

Bu etkinliklere katılmak üzere, yoğun iş ortamlarından feragat edip, sunum yapan çok değerli meslek grubu temsilcilerimize de teşekkür ediyorum" dedi.

16 Şub 2018 - 12:52 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.