Ferizli'li bayramlaştı

Ferizli’de protokol bayramlaşması bu yıl Ferizli Koca Çeşme Parkı’nda gerçekleştirildi.

Saat 10.00’da başlayan bayramlaşma programına İlçe Kaymakamı Fatih Kurt, Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Cezaevi Komutanı Mikail Arıkan, Jandarma Komutanı Zafer Aydoğan, Emniyet Amiri Murat Köksal, Milli Eğitim Müdürü Şükrü Sevinç, İlçe Müftüsü İsmail Temel, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, STK Temsilcileri, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Protokol ve halk bayramlaşması Ferizli Koca Çeşme Parkında yaklaşık bir saat sürdü. Ferizlilerin yoğun ilgi gösterdiği bayramlaşma programında, protokol mensupları vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaştı. Ardından ilçe genelinde yapılan çeşitli ziyaretlerle bayramlaşmaya devam edildi.

Ramazan Bayramı’nın ülkeye, İslam âlemine ve tüm insanlığa huzur ve barış getirmesini temenni eden İlçe Kaymakamı Fatih Kurt, "öncelikle davetimizi kırmadınız. Buraya teşrif ettiniz. Bu yüzden her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Ferizli’ye yeni atandım. İlk görev yerim de burası oldu. Ferizli’de samimi bir ilgi gördüm. İnşallah bu güzel ilgiye layık olmaya çalışacağız. Dertlerinizi sıkıntılarınızı çözmek için çalışacağız. Ailelerinizle beraber hayırlı, huzurlu bayramlar diliyorum’’ dedi.

Bayramlar kardeşlik ve dayanışma duygularının geliştiği, manevi duyguların doyasıya yaşandığı müstesna günlerdir diyen Belediye Başkanı Ahmet Soğuk “Burada ki tabloda olduğu gibi bir Ramazan Bayramı’na daha milletçe birlik, kardeşlik ve huzur içerisinde girmenin mutluluğu içerisindeyiz. Birliğimizi, dirliğimizi, kardeşliğimizi Rabbim daim eylesin. Sizlere ailelerinizle ve sevdiklerinizle beraber hayırlı ve huzurlu bayramlar diliyorum.” dedi.

.

17 Haz 2018 - 15:19 - Magazin



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.