Ferizli'de istinat duvarı çöktü, büyük korku yaşandı

Sakarya'nın Ferizli ilçesinde, sanayi sitesinin çevresindeki istinat duvarının bir kısmı çöktü. Çökme ile birlikte elektrik direği devrilirken, büyük korku yaşandı.

Ferizli Küçük Sanayi Sitesi'nin çevresindeki yol ile birleşen istinat duvarı sabah saatlerindebüyük bir gürültü ile çöktü. İstinat duvarının çökmesi ile birlikte yolun bir kısmının da çökmesi nedeniyle elektrik direği de yıkıldı. Elektrik direği iki iş yerinin arasındaki yola devrilirken, büyük korku yaşandı.

Zabıta ekipleri yolu ulaşıma kapattı. Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. ekipleri ise hasar gören elektrik hattının onarımı için çalışma başlattı.

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk incelemelerde bulunarak, "Belediye ekiplerimiz ve sanayi sitesi yönetimi ile birlikte kısa sürede çalışmalar başlayarak sonuçlandırılacak.

Diğer kurumların ekipleri gelmişler görevlerinin başındalar. Gerekli önlemlerini ve çalışmalarını yapıyorlar. Allah'a şükür cana bir şey olmaması tesellimizdir" dedi.

DHA

27 Şub 2018 - 12:28 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.