Ferizli'de birlik beraberlik programı

Ak Parti Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen’nin katılımıyla, Ferizli’de birlik beraberlik programı düzenlendi.

Programda konuşan Mustafa İsen “bu dava binlerce yıl öncesinden başlayan kutlu bir yürüyüştür. Kişiler değişebilir. Bayrağı zaman zaman farklı eller taşıyabilir. Şimdi başka arkadaşlarımız görevi ifa edecekler” dedi.

Botanik Park’ta saat 10.00’da düzenlenen programa Ak Parti Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen, Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Muhtarlar, STK temsilcileri ve mahalle temsilcileri katıldı.

Belediye Başkanı Ahmet Soğuk konuşmasında “tarihi seçim arifesinde bizleri bir araya getiren değerli hocamıza teşekkür ediyorum. İlçemize gözler görülür şekilde büyük hizmetleri oldu. Başta Anadolu Lisesi olmak üzere birçok eser kazandırdı. İlçemize ülkemize ikincisi kurulacak olan Ulaşım ve lojistik Fakültesi için yaptığı mücadeleye bizzat şahidim. Fakültemiz inşallah hızlı bir şekilde kurulacaktır. İnşallah bizi markalaştıracak. İlçem adına kendilerine çok çok teşekkür ediyorum. Ve sözü kendilerine bırakıyorum” dedi.

Mustafa İsen konuşmasında “Ferizli’nin desteğini alarak bu göreve başladım. Sizlerde beni her zaman desteklediniz. Çok müteşekkirim. 4 yıllık süreçte sizlere layık olmaya çalıştım. Bu yol kutlu bir davadır. Binlerce yıl öncesinden başlayan kutlu bir yürüyüştür. Zaman zaman bayrağı farklı eller taşıyabilir. Şimdi başka arkadaşlarımız görevi ifa edecekler. Burada asla kırgınlık, alınganlık, geri çekilmek gibi durum söz konusu olamaz.

Burada toplanmamızın iki sebebi var. Birincisi: Sizlere teşekkür etmek. İkincisi ise: bundan sonraki yol haritamızı çizmek.

Devletimiz 1000 yıldır ayaktadır. 1. Dünya savaşı sonunda emperyalist devletler, bizim çevremizde dini bir ırkı bir Arap milletinden yapmacık devletler oluşturdular. Emperyalizmin temel hedefi şudur. Böler, parçalar, kolay lokma haline getirir ve bunları yutar.

Önceki yıllarda Kuzey Afrika’dan başlayan bir dalga Arap devletlerini temelden sarstı. Ama bunun derdi bizi aldı. 4 milyon mülteciyi bakmak zorunda kalışımız bir yana; bizden toprak da koparmak istiyorlar.

Ama Emperyalistlerin karşısında eski Türkiye yok. Güçlü Türkiye var. Artık etrafımızda olup bitenlerin bizim onayın geçmesi gerektiğini onların kafasına sokuyoruz.

Onların karşısında dimdik duran bir liderimiz var. Bizlere düşen bu zor günlerimizde Reis’in arkasında sağlam durmaktır. Maazallah seçimler 2. Tura kalsa, öbürleri Merkel’in, Trump’ın karşısında dik duramazlar. Onun için fevkalade önemli olan bu seçimi etrafımıza iyi anlatalım.

İnşallah seçimleri kazandıktan sonra şeffaf, sade ve basit bir devlet yapısı kuracağız.

Küçük fotoğraflara takılmayalım. Büyük resme bakalım. Türkiye gerçekten büyük bir lider tarafından idare ediliyor.

Biz halkımıza güveniyoruz. Halkımızın bu sefer de en iyisini yapacağından eniminim. Dünyanın en iyi toplum mühendislerinin bir araya gelerek yapamayacakları sağlıklı sonuçları verdiği oylarla ortaya koymuştur bu millet.

Bu bölge önümüzdeki 5 yıl içinde çok ilerleyecek. Ferizli’nin 15 sene önce köy pazarı dışında kayda değer bir özelliği yoktu. Bakın bugün Ferizli Türkiye’nin sanayisinin nabzının attığı bir yer haline geliyor. Bu coğrafya 5 yıl içinde çok ilerleyecek. Mega sanayi bölgesi buralarda kuruluyor. Buralar; sanayinin kalbinin attığı yer olacaktır. Türkiye’nin en önemli lojistik merkezlerinden biri olacaktır. Bunun için buraya Ulaşım ve Lojistik Fakültesi planladık. Çocuklarımızı iyi okullarda okutalım. Yarın buralarda işçi olmasınlar. 10-15 yıl sonra ömrü olanlar Ferizli’nin nasıl bir yerleşim haline dönüştüğünü, nasıl bir hedefe doğru yürüdüğünü göreceklerdir.

Çok güçlü destekle hem güçlü bir cumhurbaşkanı, hem de güçlü bir meclisin oluşması için gayret gösterelim. Lütfen bunları çevrenize de iletin. Bu kritik dönemde Türkiye’nin bir maceraya asla tahammülü yoktur. İyi yönetilmezse Allah korusun darmadağın oluruz. Güçlü desteklerinizi bekliyoruz. Çevrenizde ki insanlara da lütfen bunu ifade edin.

22 Haz 2018 - 16:37 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.