Ferizli OSB Ankara’da masada

Sakarya İli Ferizli İlçesi’nde bulunan OSB ile ilgili olarak AK Parti Milletvekilleri, bölgede yatırım yapacak olan büyük sanayi kuruluşu temsilcileri ile bir araya geldiler.

Sakarya OSB’lerle önemli sanayi bölgesi haline gelmeye aday. İstanbul, Kocaeli ve Bursa illerinin ardından sanayileşmede önemli adımlar atılıyor.

Bu anlamda AK parti MKYK Üyesi ve Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu ile AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün ve AK Parti Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen, Ferizli OSB için önemli yatırımcılar ile Ankara’da bir araya geldiler.

Yapılan görüşmenin ardından Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda;

“Kuruluş çalışmalarını yürüttüğümüz Türkiye’nin en büyük OSB’lerinden biri olacak olan, Sakarya Ferizli Otomotiv İhtisas Organize Sanayi Bölgesine talip olan yatırımcılarla bir araya geldik...

Her alanda Ülkemize ve Sakarya’mıza hizmet için çalışıyoruz...” ifadelerine yer verdi.

23 Kas 2017 - 14:12 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.