Fatma Varol’dan 15 Temmuz mesajı

Ak Parti Adapazarı Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle mesaj yayımladı.

Gücünü tarihinden alan Türk Milletinin, 15 Temmuz 2016 gecesinde sadece göğsündeki imanla; ezanına, bayrağına, vatanına ve devletine sahip çıktığını vurgulayan Başkan Fatma Varol;

Gencinden yaşlısına, işçisinden patronuna, köylüsünden şehirlisine, siyasi görüş farkı gözetmeksizin kadınıyla ve erkeğiyle darbeci hainlere pabuç bırakmayan necip milletimiz; tarihi ve vakur bir duruş sergilemekle kalmamış, üzerine açılan ateşlere, atılan bombalara, yöneltilen tehditlere ve gözlerinin önünde şehadete yürüyen din kardeşlerine rağmen asla geri adım atmadan meydanı silahlı asker görünümlü teröristlere bırakmamıştır. Bunun neticesinde de geleceğine sahip çıkarak, darbeciler karşısında tek vücut olmuş ve 15 Temmuz gecesinde sayısız kahramanlık destanı yazmıştır.

15 Temmuz, bu yüce milleti bölmek, parçalamak, yıkmak isteyen iç ve dış düşmanlara karşı; aynı Çanakkale’de, Anafartalar’da, Kocatepe’de ve Sakarya’daki gibi büyük bir ders olarak Türk milletinin şanlı sayfalarındaki yerini almıştır. Milletimiz, tarihin Türkiyesiz yazılamayacağını 15 Temmuz'da tüm dünyaya bir defa daha hatırlatmıştır. Bize düşen görev, 15 Temmuz ruhunu daima canlı tutup unutulmamasını sağlamak, geleceğimize vatan ve bayrak sevgisini aşılamak ve milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmaya ilelebet devam etmek olmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, hain darbe girişiminin 2.yıldönümü 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde; başta gözlerini kırpmadan asil kanlarını bu topraklara akıtarak ebediyete intikal eden 251 şehidimize Allah’tan rahmet, 2193 gazimize sağlıklı ve hayırlı ömürler niyaz ediyorum. Bu vesileyle tarih boyunca topraklarına namahrem eli değdirmeyen, yüce milletimize de minnet ve şükranlarımı sunuyorum.’’ dedi.

14 Tem 2018 - 15:18 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.