Ersin Kılıç’tan istişare yemeği

Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimi konusunda istişare etmek için Erenler Belediye Başkan Adayı Ersin Kılıç Ak Parti’li eski dostları ile iftarda bir araya geldi.

Adapazarı Belediyesi eski Başkan Yardımcısı, Ferizli Belediyesi Teknik İşler Genel Koordinatörü görevlerinde bulunan Erenler Belediye Başkan Adayı Ersin Kılıç yaklaşan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimi için partili dostları ile bir araya geldi.

Erenler’de Sakarya Nehri kıyısında bulunan Sakarya Park, Nehir Sefası’nda iftarda bir araya gelen Ersin Kılıç ve dostları seçimlerle ilgili istişarelerde bulundular.

İftar programına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Koruma Müdürü Murat Yazıcı, Erenler Muhtarlar Federasyonu Başkanı Şaban Süleyman, Ak parti eski İl Genel Meclisi Üyesi İş Adamı Yusuf Akova’ nın yanı sıra, İl Genel Meclisi eski üyeleri, Erenler Belediyesi Meclisi eski üyeleri, bazı AK Parti mahalle başkanları katıldılar.

11 Haz 2018 - 12:16 - Magazin



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.