Ersin Kılıç, Erenler üzerine

AK Parti Erenler Belediye Başkan Aday Adayı Ersin Kılıç Erenler’de ve yaşça büyük olan vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlar üzerine sohbet etti.

Aday adaylık çalışmalarını tam saha pres olarak sürdüren AK Parti Erenler Belediye Başkan Aday Adayı Ersin Kılıç taban ve tavan çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Gündüzleri esnaf ve STK ziyaretlerinde bulunan Ersin Kılıç, akşamları ise kimi zaman kahvehanelerde, kimi zaman halkın yoğun ilgi gösterdiği kafelerde genç ve yaşlılarla bir araya geliyor.

Kılıç Ağrılı aile büyükleri ile bir araya gelerek yaptığı sohbette ilçenin sorunlarına değindiler. Yılmaz, Akkoyun, Kılıç, Berke ve Elmas aileleri ile bir araya gelen Ersin Kılıç bilgi alışverişinde bulunarak süreci değerlendiriyor.

16 Ara 2018 - 19:53 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.