Erenler'de Toçoğlu rüzgarı

Erenler Belediyesi Kurban Bayramı sebebi ile düzenlediği geleneksel bayramlaşma programı Belediye hizmet binasında yoğun katılım ile gerçekleşti.

Erenler Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma programı Kurban Bayramının ikinci günü olan Çarşamba günü belediye hizmet binasında ilçe protokolü ve vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti.

İlçe Protokolü Bayramlaştı

Coşku içerisinde geçen bayramlaşma programına; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Sanayi, Bilim ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler Kaymakamı Salih Karabulut, Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cevat Ekşi ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Rahmi Şengül ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Belgin Demirağ ve ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri, Mahalle muhtarları, çeşitli kurum ve kuruluşların yöneticileri, STK temsilcileri, esnaflar, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı. Program boyunca misafirlere çeşitli ikramlarda bulunulurken ev sahibi olan Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk programa katılanlar ile yakından ilgilendi ve bayramlarını kutladı.

Birlik ve Beraberlik Mesajı

“Tüm İslam âleminin Kurban Bayramını kutlayan Başkan Öztürk Kurban Bayramının sevginin ve kardeşliğin en yüksek düzeyde hissedileceği, insanlarımızın birbirine sıkıca kenetleneceği birlik ve beraberliğimizi sağlayan değerlerin her yönüyle yaşanacağı günler olarak geçmesini umuyorum.

Huzur ve barışın egemen olduğu, adalet ve hukukun gözetildiği, savaş, terör ve yoksulluğun geride kaldığı bir dünya için bayramların, insanlık âlemine, insanca yaşamak adına, yeni imkânlar getirmesini diliyorum. Bugünün bayram tadında yaşanmasını arzu ettiğimiz İslam coğrafyasına baktığımızda sıkıntılı olan ülkeler var. Kardeşlerimiz var. Onlarında bugünlerde yapılan dualar hürmetine ülkelerinde yaşanan sıkıntıların, kargaşaların sona ermesini Allah’tan diliyor ve bayramlaşma programımıza katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi

22 Ağu 2018 - 16:08 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.