Erenler'de Cevdet Koç izdihamı

Yerel seçimlerde Erenler Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Cevdet Koç kalabalık vatandaş topluluğunun katılımıyla adaylık başvurusunu AK Parti Erenler İlçe Teşkilatı'na yaptı.

Adaylık başvurusu için geldiği parti teşkilatı önünde muhtarlar, sivil toplum kuruluşları, iş adamları, esnaflar ve Erenler'de oturan çok sayıda vatandaş tarafından büyük bir ilgi ile karşılanan Cevdet Koç duygulu anlar yaşadı.

Kadınların ve çocukların da yer aldığı adaylık başvurusunda kendisini destekleyenlere hitap eden Erenler Belediyesi Başkan Aday Adayı Cevdet Koç, 29 yıllık siyasi geçmişinde her zaman bölgesine, Sakarya halkına ve milletine hizmet etmeyi düstur edindiğini belirtti. Cevdet Koç, Erenler Belediye Başkanlığı görevine de bu anlayışla ilçesini her yönden kalkındırmak ve daha da güzelleştirmek için talip olduğunu söyledi.

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Cevdet Koç, uzun yıllara dayanan belediyecilik, teşkilatçılık tecrübelerini Erenlerin ve Erenlerlilerin sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda gelişmesi için kullanacağını, ilçesini Sakarya'nın yıldızı yapacağını iddia etti.

Aday adaylığı başvurusu sırasında kendisini destekleyen yoğun kalabalık karşısında zaman zaman göz yaşlarına hakim olamayan Erenler Belediye Başkan Aday Adayı Koç bu ilgi ve bu sevgi karşısında kendisine büyük sorumluluklar yüklendiğini belirterek herkese çok teşekkür etti.

Konuşmasının sonunda dün Hakkari’de şehit düşen askerlerimiz için dua isteyen Cevdet Koç, Ölümünün 80'inci yıl dönümünde andığımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatan savunmasında canlarını feda eden tüm şehitlerimiz için de şükranlarını belirterek rahmet diledi.

10 Kas 2018 - 18:26 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.

01

Mustafa TARANCI - Alçak gönüllüğü ve dik duruşuyla örnek bir başkan olacağına inanıyorum çıktığın yolda başararılarının devamını diliyorum Cevdet Başkan

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Kasım 18:26