Erenler'de Bayramlaşma

Erenler Belediyesi'nde yapılan Bayramlaşmaya Toçoğlu ve Uncuoğlu'da katıldı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı ZekiToçoğlu ve AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu bugün oldukça yoğun bayram proğramına katıldılar.

Sabah Protokol Bayramlaşmasının ardından AK Parti İl teşkilatı'nda yapılan bayramlaşmaya katılan ikili, daha sonra Erenler İlçesi'nde Erenler Belediyesi'ndeki bayramlaşmaya katıldılar.

Burada Ev sahipliğini Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ve Erenler Ak Parti İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz yaptılar. Gelen konuklarla tek tek ilgilenen Öztürk ve Yılmaz'ın yanısra Ak Parti Erenler Kadın Kolları Başkanı Emine Soytürk'de bayramlaşmada hazır bulundu.

Belediye meclis üyeleri, Ak Partililer ve Erenler Halkı'nın katıldığı geleneksel bayramlaşma görülmeye değerdi.

05 Eki 2014 - 17:19 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.