Erenler'de aday bolluğu

Sakarya’nın en bol aday adayı olan belediyelerin başında Erenler belediyesi geliyor. Başkan Cavit Öztürk’ün üç dönem nedeni ile görevinin sonlanması, aday adaylarının iştahını kabartıyor.

Türkiye 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlere hazırlanıyor. 24 Haziran’da yapılan genel Seçimde oy kaybına uğrayan AK Parti’nin bu seçimlerde de iyi aday tespiti yapması bekleniyor.

İyi aday tespiti yapılamaması durumunda yeniden AK Parti’nin oy kaybına uğrayacağını konuşan siyasetçiler, bu seçimin çok önemli olduğuna vurgu yaptılar.

Erenler’de aday bolluğu

Bu anlamda Erenler Belediye Başkanı’nın üçüncü dönemi nedeni ile aday olamayacağı biliniyor.

Bu da tüm aday adaylarının iştahlarını kabartıyor. İlçenin artan göç ve gelişen sanayisi nedeni ile günden güne büyümesi, yeni yollar, kavşaklar, yeni caddeler ve şehrin Güneyinde E-5’e olan sınırı daha da gelişip büyüyeceğini gösteriyor.

Kimler aday adayı?

Tüm bu gelişmeler 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak yerel seçiminde Erenler Belediye Başkanlığı’na aday adayı olması beklenen, ya d adı geçenler şunlar;

Resul Erdoğan Yılmaz (AK Parti Erenler İlçe Başkanı)

Osman Karataş (Erenler Belediyesi eski başkan aday adayı, İş Adamı)

Muhammet Kıratlı (Erenler Belediye Başkan Yardımcısı)

Ersin Kılıç (İnşaat Mühendisi-Eski Erenler Belediye Başkan Adayı)

Ahmet Çil (Hukukçu-Eski Belediye Başkan aday adayı)

Halime Aykılıç (Diş Hekimi-AK Parti eski il yöneti kurulu üyesi ve Milletvekili aday adayı)

Cevdet Koç (HAS Parti eski İlçe Başkanı, İş Adamı)

Mustafa Maden ( İş Adamı)

Harun Şen( İş Adamı)

Faruk Kara ( AKParti eski İl Yönetim kurulu üyesi, İş Adamı)

20 Eyl 2018 - 12:00 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.