Erenler Et Balık kavşağında trafik düğümlendi

Erenler’de yapımı devam eden yol çalışması Et Balık kurumu karşısındaki trafiği içinden çıkılmaz hale getirdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Erenler’deki yol çalışması nedeni ile Et Balık Kurumu karşısındaki kavşakta trafik keşmekeşliği yaşanıyor.

Şehrin ilk girişi olarak bilinen Erenler, E-5 yolundan Adapazarı girişi ile, Erenler’den şehir çıkışı güzergahında yaşanan yol çilesi sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Yapımı devam eden yol çalışmasına, Et Balık Kurumu Kavşağı karşısındaki Modern Sanayiye giden caddede üzerindeki asfalt çalışmasının da eklenmesi trafikte içinden çıkılması zor anlara neden oluyor.

Sürücülerin, en azından bazı saatlerde, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekiplerinden görevlendirilecek bir memurun burada bunması ile trafik sorununa geçici çözüm bulunabileceği dile getirildi.

22 May 2018 - 16:48 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.