Erenler AK Parti'de beklenen atama

AK Parti'de Sakarya'nın en çalışkan ilçe teşkilatlarından olan Erenler İlçe Teşkilatı'nda beklenen atama yapıldı. Gençlik Kolları Başkanlığı'na Ahmet Ensar Öztürk atandı.

Siyasete 2012'de AK Parti ile giren ve bugüne kadar partisinin çeşitli dallarında görev yapan Ahmet Ensar Öztürk; Erenler İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı'na Ahmet Ensar Öztürk atandı. 3 Şubat 1994'te Erenler'de doğan Ahmet Ensar Öztürk; Sakarya Üniversitesi Sakarya Meslek Yüksekokulu Peyzaj Teknikerliği Bölümünden mezun oldu ve halen Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünde 4. Sınıf öğrencisi olarak devam etmektedir.

2012 yılında AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları ÜniAk Komisyonunda göreve başlayan Öztürk;2013 yılında Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.2013-2015 yılları arasında Yeni Seçmen Birim Başkanlığından sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. 2015-2017 yılları arasında Ekonomi ve Mali İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı.

2017-2018 yılları arasında Teşkilat Başkanlığında Teşkilat Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. 2018- yılından itibaren İnsan Hakları Birim Başkanlığında Komisyon Üyesi ve Yedek İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. Öztürk; son olarak 14 Eylül 2018'ta Ak Parti Erenler Gençlik Kolları Başkanı olarak atandı.

Haber: Levent Candan

24 Eyl 2018 - 12:02 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.