Erdoğan’dan, Sakaryalı Sofuoğlu’na adaylık baskısı

Sofoğlu AK Parti Sakarya Teşkilatı’ndaki ziyaretinde,"Daha yolun başındayım, öğrenecek çok şeyim var" Cumhurbaşkan Erdoğan'la görüşmesinin ardından adaylık apar-topar adaylık başvurusunda bulunduğunu ifade etti.

24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'ne katılacak siyasi partilerin milletvekili aday listelerini Yüksek Seçim Kurulu'na sunmasının ardından AK Parti Sakarya milletvekili adayı olarak 3. sıradan gösterilen Sofuoğlu, AK Parti Sakarya İl Teşkilatı'nın düzenlediği basın toplantısına katılarak açıklamalarda bulundu.

“Nasıl oldu anlamadım”

Her şeyin kendisi için hızlı geliştiğini söyleyen Sofuoğlu, dün milletvekili adaylarının açıklanmasının ardından başlayan hızlı hareketlenmenin bugün de aynı olduğunu söyledi.

“Cumhurbaşkanı istedi, apar-topar müracaatta bulundum”

AK Parti Teşkilattaki büyüklerinden öğreneceği çok şey olduğunu dile getiren Sofuoğlu;

"Sayın Cumhurbaşkanımız istediği için pistlere veda ettim. Her şey çok hızlı gelişti. Dün Cumhurbaşkanımızla telefon görüşmemizden sonra, benim adaylık başvurum yoktu, önce onu yetiştirdik. Birkaç saat sonra listelerde ismimi görmem ve bugün erkenden koşuşturmacaların başlaması benim için hızlı gelişti.

Başta Sayın Cumhurbaşkanı olmak üzere AK Parti teşkilatlarına teşekkür ediyorum. Bana böyle görev yüklendiği için de kendimi sorumlu hissediyorum çünkü bugüne kadar yapmış olduğum her şeyde elimden gelenin daha fazlasını yapmaya çalışmışımdır. Tabii ki bu yüklenen görevde de inşallah elimden geleni yapacağım.

Allah'ın izniyle de başta memleketim Sakarya olmak üzere ülkemize faydalı işler yapmak için hep uğraşacağız. Dünyanın her bir yerini gezdim, 20 yıl boyunca çok şeyler, çok yerler gördük. İnşallah kazandığımız o tecrübeleri buradaki teşkilatlardaki büyüklerimizin desteğiyle de memleketimize, ülkemize faydalı olmak için kullanacağım. Daha yolun başındayım, öğrenecek çok şeyim var, hakkımızda hayırlısı olur inşallah. İnşallah faydalı işler yapmayı Rabbim bize nasip eder" dedi.

22 May 2018 - 15:10 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.