Era Anaokulu öğrencileri detaylı göz taramasında

Sakarya ERA Anaokulu öğrencileri, 18.10.2017 tarihinde Sakarya Dünya Göz Hastanesine geziye gittiler. Detaylı bir göz taramasından geçirilen öğrenciler hastanenin çeşitli bölümlerini gezerek merak ettikleri soruları sordular.

Sakarya ERA Anaokulu Zümre Başkanı Hafide AKMANSOY:"Öğrencilerimizin sağlığı ve mutluluğu bizim için her şeyden önemli. Özellikle anaokulu çağındaki öğrencilerde göz kusurları fark edilemediği için öğrenme güçlüğü ve konsantrasyon eksikliği yaratarak öğrencinin ders başarısını etkiler. Bu sebeple bizler ERA Okulları olarak her yıl her yaş gurubundaki öğrencilerimize göz taraması yaptırmayı çok önemsiyoruz. Bugün bu geziyi düzenleyerek öğrencilerimizin yeni eğitim öğretim dönemini sağlıklı ve mutlu geçirebilmelerini sağlamış olmak bizi çok mutlu ediyor. Bu etkinlik sürecinde donanımı ve doktorları ile bize destek veren Dünya Göz Hastanesi ve İş Geliştirme Uzmanı Sayın Sefa TEKİN'e çok teşekkür ediyoruz." dedi.

18 Eki 2017 - 17:37 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.