Engelsiz yürekler ‘Rastgele’ dedi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından geleneksel olarak düzenlenen ‘Balık Tutma’ etkinliği gerçekleştirildi.

Bu sene engelli vatandaşlar ve aileleri balık tutmak için Karasu Küçükboğaz’a olta attı. Kendileri için hazırlanan etkinlik alanında hoş vakit geçiren engelliler hayatı paylaşmaya engel olmadığını bir kez daha gösterdi.

Erişilebilirliğe uygun

Düzenlenen programın ardından açıklamalarda bulunan Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Nurcan İris, “Her sene engelli ve ailelerine ‘Balık Tutma’ etkinliği düzenliyoruz. Farklı mekanlarda düzenlediğimiz programın engelli vatandaşlarımızın erişilebilirliğine uygun şekilde olmasına özen gösteriyoruz. 150 kişilik bir grubuz. Oldukça verimli ve iyi vakit geçirdik. İnşallah önümüzdeki senelerde de engellilerimizin hoş bir gün geçirip sosyal hayatta katılmaları için projemizi tekrarlayacağız” dedi.

Güzel bir gün

Veli Nurdan Türk, “Büyükşehir Belediyesi tarafından Balık tutma etkinliği engelliler ve biz aileleri için her yıl düzenleniyor. Çocuklarımız SGM ile çok eğleniyor, mutlu ve sosyal bir hayat yaşıyor. Çok güzel bir gün oldu bizler için. Emeği geçenlere teşekkür ederiz” diye belirtti.

20 Eyl 2018 - 15:05 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.