Engellilere Muhteşem Konser

Engelliler Gününde Müziğe Doydular

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında bir müzik grubu, Sakarya'da 54 engelli vatandaşa konser verdi.Her yıl 3 Aralık olarak belirlenen Dünya Engelliler Günü tüm Türkiye’de olduğu gibi Sakarya’da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bu kapsamda Orhangazi Kültür Merkezi’nde sahne alan bir müzik grubu, 54 engelli vatandaşa eğlenceli bir akşam yaşattı. Konser öncesi Yenihayat Paralimpik Spor Kulübü Başkanı Selim Özen yaptığı açıklamada, “3 Aralık Dünya Engelliler günü kapsamında engelliler konusunda farkındalık yaratmak kapsamında Sakarya’da müzik yapan grubumuz, bu akşam engelli bireylerimize engelsiz müzik etkinliği gerçekleştirerek, sosyal yaşam içerisinde engelli bireylerle müzikle yaşamı paylaşmak adına böyle bir gece organize etti. Bize böyle güzel müzik ziyafeti çektirdikleri için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.Yaklaşık bir buçuk saat süren müzik ziyafeti sonrasında engelli vatandaşlar organizasyondan duydukları dile getirdiler.

04 Ara 2014 - 10:54 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.