Endüstriyel etiket ihtiyacını etiketten karşılayacak

Erenler ilçesinde faaliyetlerine başlayan Etiketten Endüstriyel Etiket Üretimi, hızla gelişen sektörde Sakarya’nın markası olarak dışa bağımlılığı azaltmayı hedefliyor.

GELİŞEN SANAYİ

Sakarya’da son yıllarda hızla artan sanayi yatırımları, Sakaryalı markalarında ortaya çıkmasını beraberinde getiriyor. Özellikle otomotiv alanındaki yatırımların bir bir şehre gelmeye başlamasının ardından başlayan yan sanayi ihtiyaçları için harekete geçen Sakaryalı yatırımcılar, kendi markalarını ve yatırımlarını oluşturarak şehir ekonomisine büyük katkı sağlıyorlar. Bu markalardan biri olan Etiketten Endüstriyel Etiket, farklı sektörlerin endüstriyel etiket ihtiyacını karşılıyor.

ENDÜSTRİYEL ETİKET

Erenler ilçesinde 2 dönüm alan üzerine kurulan fabrikasında damla etiket, araç kapı etiketi, metal gövde, şase, buzdolabı, televizyon, klima ve traktör gibi ürünlerin uzun süre dayanıklı endüstriyel etiketlerin üretimini gerçekleştiriyor. Etiketten Endüstriyel Etiket’in kurucusu işadamı İbrahim Arabul, Sakarya’nın hızla gelişen sanayi altyapısı sayesinde Sakaryalı markalarında küresel firmalarla işbirliği yapmak için büyük fırsatlar yakaladığını söyledi. Arabul, “Sakarya son yıllarda büyük sanayi yatırımlarına ev sahipliği yapmaya başladı. Bu sanayi devleri Sakarya’da yatırım yaptığı zaman, yan sanayileri de ortaya çıkmaya başlıyor. Sakaryalı girişimciler de bu yan sanayi alanında kendilerine uygun fırsatlar yakalayarak şehir ekonomisine büyük bir katma değer sağlıyorlar. Biz de Etiketten Endüstriyel Etiket Ürünleri markasını kurarak, bu alanda dışa bağımlılığı azaltmak ve şehir üretimine katkı sağlamak istedik” dedi.

SAKARYA'NIN MARKASI

Arabul sözlerini şöyle tamamladı: “Erenler ilçesinde 2 dönüm alan üzerine kurulu fabrikamızda birçok alanda endüstriyel etiket üretimi gerçekleştiriyoruz. Sakaryalı bir marka olarak birçok firmayla çalışma sürecimizin de startını verdik. Amacımız markamızı bölgemizdeki birçok sanayi devi ile buluşturarak, büyüme sürecimize katkı sağlamak. Sakarya’daki firmaların endüstriyel etiket ihtiyaçlarını karşılayacak altyapımızı oluşturduk. Sakarya’nın daha da büyümesi için yatırımlarımıza devam edeceğiz.”

31 Tem 2018 - 17:01 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.