En güzel pastalar SGM’lerde yarışacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen Pasta Süsleme Yarışması’nda başvurular devam ediyor.

Geleneksel hale gelen yarışma bu yıl 4 farklı SGM’de de yapılacak. Öğrenciler ve aileleri en güzel pastaları yapabilmek için ter dökecek.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Geleneksel Ödüllü Pasta Süsleme Yarışmamız için kayıtlarımız 26 Temmuz Perşembe gününe kadar devam edecek.

Bu yıl bir değişiklik yaptık ve 4 farklı SGM’mizde de yarışmamızı düzenleyeceğiz. Tüm ailelerimiz yarışmamıza katılmaya davet ediyoruz” dedi.

4 farklı yarışma

Yüce, “27 Temmuz Cuma günü yarışmalarımızın ilkini Sosyal Gelişim Merkezimizde ağırlayacağız. Şenlik havasında bir yarışma gerçekleştireceğiz. Çocuklarımızın ebeveynleri ile birlikte eğlenceli bir etkinlik yapabilmeleri ve ortak bir faaliyetle güzel vakitler geçirmelerini sağlayacağız. En güzel pastaların yarışacağı programımıza tüm ailelerimizi davet ediyoruz. Yarışmaya katılacak olanlar için ayrıntılı bilgiye 444 4 054 (3787-3788) numaralarından ulaşabilir” dedi.

Pasta Kaplama ve Süsleme Yarışması Katılım Koşulları:

- Yarışmaya çocuk, ebeveyni (baba, abla, teyze vs.) ile katılabilir.

- Yarışmaya katılan çocuklar 7 – 14 yaş grubunda olmalıdır.

- Pastalar kaplamaya hazır bir şekilde getirilmelidir.

- Değerlendirme, kaplama ve süsleme konusunda yapılacaktır.

- Kaplama ve süslemede kullanılacak materyaller yarışma esnasında hazırlanacaktır.

Sosyal Gelişim Merkezi

27 Temmuz Cuma / 16.00

Sapanca SGM

2 Ağustos Perşembe / 16.00

Akyazı SGM

3 Ağustos Cuma / 16.00

Geyve SGM

9 Ağustos Perşembe / 16.00

16 Tem 2018 - 14:13 - Kültür & Sanat



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.