Emniyetten Kaçak Sigara ve İçki Operasyonu!

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, 63 bin 500 paket kaçak sigara ve 15 şişe kaçak içki ele geçirdi.

Edinilen bilgilere göre, 10 Temmuz 2015 tarihinde Sakarya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yapmış olduğu istihbari çalışmalar neticesinde doğu illerinden Sakarya’ya kaçak içki ve sigara geleceği bilgisine ulaştı. Polis ekipleri yapmış oldukları operasyonda 63 bin 500 paket kaçak sigara ve 15 şişe kaçak içki ele geçirildi. Yapılan operasyonda şüpheliler H.Y. (31) ve İ.D.(35) emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere gönderildiği öğrenildi.

15 Tem 2015 - 15:05 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.