Emniyet Müdürü’ne ziyaret

Serdivan Muhtarlar Derneği Yönetimi, İstanbul Beşiktaş’taki menfur saldırı nedeni ile geçmiş olsun dilekleri için ilçede bulunan Emniyet Müdürlüğü’ne giderek teşkilat mensuplarına geçmiş olsun dileklerinde bulundular

Türkiye 10 Aralık akşamı yaşanan bombalı eylemde hayatını kaybeden şehitlerine ağlıyor. Sakarya ili Serdivan ilçesi Muhtarlar Derneği Yönetimi Başkan Âdem Bayraktar olduğu halde ilçede bulunan Emniyet Müdürlüğü’ne ziyarette bulundular.

Serdivan İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde Emniyet Müdürü Cevdet Eryıldırım ve teşkilat mensuplarına taziye ve geçmiş olsun dileklerini ileten Serdivan Muhtarlar Derneği Başkanı Adem Bayraktar ile Yönetim Kurulu üyeleri menfur saldırı ile ilgili her zaman emniyet güçlerinin yanlarında olduklarını dile getirdiler.

Başkan Bayraktar;

“Saldırıda şehit olan polis kardeşlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize işe acil şifalar diliyoruz. Yüreğimiz yanıyor. Tarifi mümkün olmayan bir hüzün içindeyiz. Bizler her zaman kahraman güvenlik güçlerimizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bu saldırı bizi ayırmaz, aksine daha çok kenetlenmemizi sağlar. Terörün her türlüsüne lanet olsun” dedi.

12 Ara 2016 - 15:58 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.