Emine Tosun'un öğretmenler günü mesajı

AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Kavakçı Tosun 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Tosun mesajında "Eğitim, bir milletin bağımsızlığının muhafaza edilmesindeki en önemli unsurdur. Sahip olduğumuz genç ve dinamik nüfusu işleyecek ve Ülkemizin hizmetine sunacak kişiler öğretmenlerdir. Çünkü bir milleti çağdaş uygarlık düzeyine çıkaracak tek bir meslek vardır, o da öğretmenliktir. Ülkemizi geleceğe taşıyacak olan Öğretmenlerimiz, çocuklarımızı ve gençlerimizi büyük fedakârlıklarla, sevgiyle, hoşgörüyle ve birliktelikle kutsal bir görevi yerine getirmektedirler.Yeni ve güçlü Türkiye yolunda en büyük görev ve sorumluluk Öğretmenlerimize düşmektedir.Geleceğe ışık tutan öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü en kalbi duygularımla kutluyorum" ifadelerine yer verdi.

24 Kas 2017 - 09:55 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.