Eller şehitler için semaya açıldı

Afrin’de düzenlenen ‘Zeytin Dalı Operasyonu’nda şehit olan Mehmetçikler için Sapanca Kaymakamlığı, Sapanca Belediyesi ve İlçe Müftülüğü tarafından desteklenen, sivil toplum kuruluşlarınca anma programı düzenlendi.

Sapanca Halk Eğitimi Merkezi Salonu’nda düzenlenen anma programına Sapanca Kaymakamı Ali Ada, Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, İlçe Jandarma Komutanı Birol Ustaoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Güven Alan, İlçe Müftüsü Faruk Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, AK Parti İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, MHP İlçe Başkanı Berat Taner, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda Sapanca Kaymakamı Ali Ada, Belediye Başkanı Aydın Yılmazer ve İlçe Müftüsü Faruk Çelik’in konuşmalarının ardından Mithatpaşa Ulucami İmam Hatibi Ali Güzeldal tarafından Kur’an-ı Kerim tiveti okundu.

İmam Hatip Ortaokul Öğrencisi Mehmet Emin Ayaz’ın okuduğu “30 Kuş” şiiri salonda duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Program sinevizyon gösterisinin ardından Fetih Suresi’nin okunması ve şehitlerimiz için yapılan dua ile sona erdi.

19 Şub 2018 - 17:26 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.