Eğitim camiasının acı günü

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün emektarlarından Ali Rıza Özmeşe 63 yaşında vefat etti.

Egitim camiasının yakından tanıdığı Özmeşe'nin Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Ozanlar Valide Sultan Camiinden kaldırılacak.Bilecik Beypazarı 1955 doğumlu olan Ali Rıza Özmeşe Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğünde 34 yıl görev yaptıktan sonra rahatsızlığı nedeniyle 2017 yılında emekliye ayrılmıştı.Evli ve iki çocuk babası olan Ali Rıza Özmeşe'nin vefatı eğitim camiasında büyük üzüntü yarattı.1983 yılında göreve başladığı Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde uzun yıllar Tesis Müdürlüğü görevinde bulunan Ali Rıza Özmeşe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün arşivi olarak da tanımlanıyordu.Görevine olan bağlılığı, işindeki başarısı ve Milli Eğitim Müdürlüğüne gelen herkese yardımcı olması ile de tanınan ve sevilen Ali Rıza Özmeşe'nin cenazesi ikindi namazına müteakip Ozanlar Valide Sultan Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Emir Sultan Mezarlığında toprağa verilecek.Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun.

20 Eyl 2018 - 11:27 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.

01

Fani Dünya - Allah rahmet eylesin. Saygıdeğer bir abimizdi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Eylül 11:27