Eğitim Bir Sen’e ‘Neden iki ayrı mesaj?’ sorusu

Eğitim Bir Sen Sakarya Şube Başkanlığı için kongre tarihi yaklaşırken, heyecanda doruğa ulaşıyor. Mevcut yönetimin Genel Başkan Ali Yalçın’ın katılımı ile düzenlediği kahvaltı programı için iki ayrı mesaj göndermesi camiada farklı yorumlara neden oldu.

Eğitim Bir Sen Sakarya Şubesi’nin, Ekim ayı ortalarında yapılacak Olağan Kongre için yapılan kulis çalışmaları her gün yeni bir boyut kazanıyor.

Türkiye’nin en büyük sendikalarından olan Eğitim Bir Sen’in Genel Başkanı Ali Yalçın 15 Eylül 2018 Cumartesi (Yarın) Sakarya’ya gelerek, sendikanın düzenlediği kahvaltı programına katılacak.

Birkaç ay önce faaliyete geçen, Eğitim Bir Sen Sakarya Şubesi’nin yeni hizmet binası açılışını da gerçekleştirecek olan Genel Başkan Ali Yalçın ile ilgili sendika yetkililerinin üyelerine iki ayrı mesaj çekmesi farklı yorumlara neden oldu.

İşte ilk mesaj:

Kıymetli Temsilcimiz!

15 Eylül Cumartesi Saat:09.30 da, Erenler/Sakarya Park/ Gürpınar Tesislerinde,

Genel Başkanımız Ali Yalçın’ in değerli teşrifleri ile gerçekleştireceğimiz Kahvaltılı Genişletilmiş İl Divan Toplantısına davetli olup, katılmanız önemle arz etmektedir.

İkinci Mesaj:

Değerli Üyemiz!

15 Eylül Cumartesi Günü Saat:13.30 da. Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanımız Sayın Ali Yalçın’ in değerli katılımlarıyla Şube Binamızın açılısı gerçekleştirilecektir. Sizlerin duaları ve teveccühü ile sahip olduğumuz binamızın açılısına katılımlarınız bizleri onurlandıracaktır.

Eğitim Bir Sen Sakarya Şubesi’nden neden iki ayrı mesaj gönderildiği ve bu mesaja üyelerin yorumunun ne olacağı ise merak konusu.

14 Eyl 2018 - 22:27 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.