Eğitim Bir Sen'e Genel Merkez İkazı..

"Türkiye Buluşmaları Proğramı" konulu toplantıda, Türkiye genelinde Sakarya Eğitim Bir Sen'in süreci en başarısız yöneten il olduğu saptandı.

Geçtiğimiz günlerde yapılan "Türkiye Buluşmaları Proğramı"nda süreci en kötü yöneten ilin Sakarya olduğu vurgulandı.

Türkiye'deki tüm Eğitim Bir Sen Sendikalarının buluştuğu toplantıya, üst düzey Sendikacılar katıldı. Yapılan değerlendirmelerde ise. Sakarya Eğitim Bir Sen, Mülakat ve uzatma sürecini en başarısız yönetme ünvanını aldı.

Sakarya'da bugüne dek, sendikal faliyetlerde Türkiye'de isim yapmış bir olduğu göz önüne alındığında, Eğitim Bir Sen'in yaptığı haksız uygulama ve mülakatlar, şehirde de birçok eğtimciyi ve bürokrasiyi rahat etmiş idi.

Eğitim Bir Sen'in eski yönetimini konu alan başarısızlığın, yeni yönetimde olmaması için Genel Merkez tarafından Sendika yetkililerinin uyarıldığı belirtildi.

Eğitim Bir Sen Eski yönetimi tarafından oluşan kötü intibanın, yeni yönetim tarafından bertaraf edilmeye çalışıldığını dile getiren bazı Sendikacılar;

"Herşeyin farkındayız. Büyük bir camiayız. Bu camia kimsenin tekelinde değildir. Yeni yönetimin daha önceden oluşan kötü imajı temizleyerek, önümüzdeki günlere yelken açacağı inancındayız" dediler.

21 Ara 2014 - 23:13 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.