Eğitim Bir Sen üyelerinden iftar

Arifiye’de bir gurup öğretmen düzenledikleri iftar yemeğinde, Sakarya eğitim dünyasını bir araya getirdiler.

Eğitim Bir Sen’e üye bir grup eğitmenler Arifiye’de organize ettikleri iftar programında bir araya geldiler.

Eğitim Bir Sen Sakarya eski Başkanı Ömer Faruk Sofuoğlu başkanlığında bir araya gelen eğitimciler iftarda izdihama neden oldular. Eğitim Bir Sen’in üyelerine yönelik verilen iftara katılımın yoğun olması dikkatten kaçmadı.

İftar sonrası da davetlilerin Sofuoğlu ve ekibine yaklaşan seçimler nedeni ile ilgi göstermesi sohbetin uzamasına neden oldu.

İftarda neler konuşuldu?

Eski Başkan Ömer Faruk Sofuoğlu’nun da bulunduğu eğitimciler iftar sonrasında yaklaşan seçimler nedeni ile gerçekleşen olay ile ilgili sendikada yaşanan bir olay sohbet konusu oldu.

Eğitimcilerin yaptığı sohbette, sendikada iki eğitimci, yapılacak olan iftar ile ilgili olarak tartışma yaşadığı bunun sonucunda da eğitimcilerin konuşma şiddetini artırarak, itiş kakış yaşamaları sonucunda araya girenler tarafından ayrıldıkları konuşuldu.

Yaşanan münakaşanın eğitimcilere ve sendika üyelerine yakışmadığının dile getirildiği sohbetle ilgili olarak Arifiye’de iftara katılan eğitimcilerin tepki gösterdikleri ifade edildi.

22 May 2018 - 13:46 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.