Efsane Başkan'a Sakarya'dan dost ziyareti

Gençlik yıllarında spor camiasında yaptığı röportajlar ile adından sıkça söz ettiren ve emekli olduktan sonra spor camiasına dönen Vefakâr Fahri Araştırmacı Spor Yazarı Yalçın Kadıoğlu; Fenerbahçe Spor Kulübü'nün efsane Başkanı Tahsin Kaya'yı ofisinde ziy

Birlikte eski günler yad edildi

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün 1988-1989 yılları arasında Başkanlığı'nı yapan ve döneminde gelen 103 golle gelen şampiyonluk başarısına imza atan Efsane Başkan Tahsin Kaya unutulmuyor. 1986 yılında Fenerbahçe'nin altyapısında oynayan ve kendisi ile o dönemlerde tanışan; Sakarya'da gençlik yıllarında spor camiasında yaptığı röportajlar ile adından sıkça söz ettiren ve emekli olduktan sonra spor camiasına dönen Vefakâr Fahri Araştırmacı Spor Yazarı Yalçın Kadıoğlu; Efsane Başkan Tahsin Kaya'yı İstanbul Kozyatağı'nda bulunan Kayalar Grup'taki ofisinde ziyaret etti.

Tahsin Kaya'ya gerçekleştirdiği ziyaretinde 1986 yıllarını beraber nostalji yaparak muhabbetlerine başladığını ifade eden Vefakâr Fahri Araştırmacı Spor Yazarı Yalçın Kadıoğlu; 1986 yıllarında Fenerbahçe Futbol kulübünün alt yapı seçmelerini kazandığını belirterek; bu anılarını başkanla paylaşırken gelen çayları da beraber yudumlayarak, sohbete daldı.

Rekor goller onun zamanında geldi

Zaman zaman duygulu anların yaşandığı ve eski günlerin yad edildiği ziyarette altyapı futbolcusu Yalçın Kadıoğlu'na memnuniyetini dile getiren İşadamı Tahsin Kaya; çok mutlu olduğunu ve ziyaretten dolayı çok teşekkür etti. Kadıoğlu ise kendisini kabul ettiği ve ağırladığından dolayı çok sevdiği efsane başkan Tahsin Kaya'ya teşekkür etti. Efsane Başkan Tahsin Kaya hakkında bilgi veren Yalçın Kadıoğlu; "Tahsin Kaya denince asırlık kulübümüz Fenerbahçe'nin akla ilk gelen unutulmaz 1988-1989 sezonu ve ismidir.

1986-1989 yılları arasında Fenerbahçe Spor Kulübü'nün efsane Başkanı Tahsin Kaya; 1988-1989 sezonunda gerçekleşen 103 golle gelen şampiyonluk Tahsin Kaya döneminde yaşanmıştır. Bu 103 gollük rekoru şu ana kadar hiç bir kulüp gerçekleştirememiştir. Babacan mütevazı tevazulu kişiliği ile taraflı tarafsız herkes tarafından sevilip sayılan örnek bir başkandır. Şirket yönetimini ve kulüp başkanlığını başarı ile o dönemlerde yürütmüş ve halen şirketinin başında asırlık bir çınar gibi dimdik durmaktadır" dedi.

Haber: Levent Candan

18 Eki 2018 - 14:57 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.