EBA tanıtım toplantısı

Fatih Projesi kapsamında ilimizde Eğitim Bilişim Ağı (EBA)'nın etkin bir şekilde kullanılmasını sağlamak amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul müdürlerine yönelik tanıtım ve faaliyet toplantıları tüm ilçelerimizde yapılıyor.

Adapazarı İlçesi okul müdürlerinin katıldığı EBA faaliyet programı tanıtım toplantısı İMKB Sakarya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlendi.

Geçen eğitim öğretim yılında ilimizde EBA'nın kullanım oranı Türkiye ortalamasının altında iken yürütülen çalışmalarla bu yıl ilk 3 il arasına yükseltilmişti. EBA'nın öğretmenler ve öğrenciler tarafından daha verimli bir şekilde kullanılmasını sağlamak amacıyla düzenlenen toplantıda konuyla ilgili fikir alışverişi yapıldı.

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Osman Terzi okul müdürlerine yönelik yaptığı sunumunda Eğitim Bilişim Ağı (EBA)' nın hem öğretmenlerimiz hem de öğrencilerimiz tarafından yaygınlaştırılmasını sağlamak için gerekli çalışmalarının yapılmasını istedi.

12 Eki 2018 - 11:39 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.